Win Lockout op DVD en Blu-ray

frank | 19 november 2012
win



De sci-fi thriller Lockout is het regiedebuut van James Mather en Stephen St. Leger met in de hoofdrollen Guy Pearce (The Hurt Locker, Memento), Maggie Grace (Taken, Twilight Saga) en Peter Stormare (Fargo, The Big Lebowski).
 
Voormalig politieagent Snow (Pearce) wordt ten onrechte aangezien voor een spion die informatie heeft verspreid over de Verenigde Staten. De enige mogelijkheid om zijn vrijheid terug te krijgen is door een gevaarlijke ruimtemissie te aanvaarden. Hij moet de dochter van de Amerikaanse president bevrijden uit de klauwen van een groep gewelddadige criminelen. Snow grijpt de kans met beide handen aan, maar doet dit op geheel eigen wijze.
 
Emilie Warnock (Grace), de dochter van de Amerikaanse president, is op missie naar het ruimtestation MS1, waar vijfhonderd gevaarlijke criminelen in kunstmatige slaap worden gehouden. Zodra Emilie bij MS1 aankomt, breek echter de hel los. De gewelddadige gevangenen zijn ontsnapt en zij wordt samen met het gevangenispersoneel gegijzeld.  De enige kans op vrijheid ligt in handen van de eigenwijze Snow.
 
Te winnen bij Partyscene de ultraspannende film op dvdv en Blu-ray. Lockout op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Entertainment One Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws