Win vrijkaarten voor Looper

frank | 19 november 2012
win



Op donderdag 29 november gaat Looper in première in de Nederlandse bioscopen. Deze spannende sci-fi thriller is het regiedebuut van Rian Johnson met in de hoofdrollen Bruce Willis (The Sixth Sense, Pulp Fiction), Joseph Gordon-Levitt (The Dark Knight Rises, Hesher) en Emily Blunt (Charlie Wilson's War, The Devil Wears Prada).
 
In de film staat tijdreizen centraal. Het wordt gebruikt door zogenaamde Loopers om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe (Gordon-Levitt) is zo’n Looper, een huurmoordenaar. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven, totdat hij de enige regel voor Loopers overschrijdt: laat je doelwit nooit ontsnappen, zelfs al ben je het zelf. Op een dag wordt de oudere Joe (Willis) opgepakt en terug gestuurd naar het verleden, wat volgt is een spannende achtervolging en een zoektocht naar een oplossing om het brein achter het illegale tijdreizen te slim af te zijn.
 
Te winnen bij Partyscene vrijkaartensets bestaande uit twee vrijkaarten voor deze  geweldig spannende sci-fi thriller. Deze vrijkaarten voor Looper worden ter beschikking gesteld door Entertainment One Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws