Win tickets voor We Love 2013

frank | 19 december 2012
winNet als voorgaande jaren vliegen de kaarten over de (digitale) toonbank voor hét Oud en Nieuw feest van Haarlem en omstreken, We Love 2013, in de historische Lichtfabriek in Haarlem.

 
3 zalen
Op New Years Eve kan, net als voorgaande jaren, van alle 3 de zalen van de Lichtfabriek gebruik worden gemaakt. Dus naast het Oliehuis en Energiehuis, ook de geliefde Turbinehal (grootste zaal). De Turbinehal word weer gehost door Taste-it! met naast House heroes Roog & Franky Rizardo een speciale gast uit de UK: DJ Rae. Deze Engelse schone van het Defected label heeft zich op Ibiza als een ware publiekslieveling ontpopt en na 31 december zal dit in Haarlem niet anders zijn. 

In het Oliehuis vind je het nieuwste eclectische feest van Haarlem: Homerun Society. Verwacht een dansbare mix van Classics, (NU) Disco, House en R & B.

In het Energiehuis kun je los op de fijnste deephouse, techhouse en techno met o.a. Mirella Kroes & Mark Boon.
 
Line-up
Turbinehal: Hosted by Taste-it!
Rae (DJ & LIVE PA) (Defected in the House)
Roog
Franky Rizardo
Mike Ravelli (GZG)
Alex Cruz
MC Haits
Melle Kuil Live on Sax
 
Oliehuis: Hosted by Homerun Society
Jaziah (Tik Tak)
Weslo (Homerun, Tik Tak)
Hitmeister D
Quinten 909 (CookieClub)
Rob Black (Girls love Dj´s)
 
Energiehuis: Techno, Tech-House & Deephouse
Mirella Kroes
Mark Boon (Onderstroom)
SoundBalance
Roy Dee (Diepzee)
 
Tot 6 uur
Waar normaal de meeste Haarlemse feesten moeten stoppen om 4 uur, gaan we op NYE gewoon tot 6 uur door. De deuren openen om 22:00 en wij adviseren iedereen om voor 24:00 naar de Lichtfabriek te komen, zo ontloop je de drukte aan de deur en luiden we gezamenlijk knallend het nieuwe jaar in. 
 
Tickets
Tickets kosten € 35,- en zijn online verkrijgbaar via www.lichtfabriek.nl en tevens bij alle Free Record Shops en Colombo Jeans Store, Grote Houtstraat 62 (Haarlem). De voorgaande twee NYE edities waren in de voorverkoop uitverkocht.
 
Partyscene verloot 2x2 tickets!
 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws