Win The Bourne Legacy op DVD en Blu-ray

frank | 7 januari 2013
winTony Gilroy, de architect achter het verhaal van de Bourne-films, breidt het universum van de saga uit met een gloednieuw, superspannend hoofdstuk. In The Bourne Legacy verwelkomen we voor het eerst een nieuwe held, Aaron Cross (Jeremy Renner).
 
Door de gebeurtenissen in de eerste drie films hangt het leven van Aaron plots aan een zijden draadje. Naast Renner maken we ook kennis met nieuwkomers Rachel Weisz en Edward Norton en met Bourne-veteranen Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn en Scott Glenn, die allemaal hun rollen hernemen.
 
Met alle info die hij voorhanden had is Jason Bourne naar de media gestapt om een boekje open re doen over Treadstone. Als gevolg hiervan probeert de CIA al zijn sporen uit te wissen. Eén van deze sporen is de verwante operatie Outcome onder bevel van Eric Byer wordt stopgezet. Operatie Outcome bestond uit een clandestiene proef om agenten bijna onverslaanbaar te maken door pillen en genetische modificaties. Alle deelnemers die aan dit experiment hebben deelgenomen zijn nu een doelwit geworden. Tijdens een trainingsmissie in Alaska weet Outcome-agent Aaron Cross een aanslag op zijn leven te omzeilen. Om te kunnen overleven, zal hij echter aan meer pillen moeten komen. Alleen wetenschapper Marta Shearing, die eveneens betrokken is bij Outcome, kan hem hierbij helpen. Tijdens hun vlucht zit de CIA hen echter op de hielen en zijn ze hun leven continu niet zeker.
 
Te winnen bij Partyscene deze spannende film op dvd en Blu-ray met hierop de volgende extra’s: Deleted scenes: Pennsylvania Highway, NRAG Research Room, Washington, D.C., Featurettes, Re-Bourne, Enter Aaron Cross, Crossing Continents: Legacy on Location, Man vs. Wolf, Wolf Sequence Test, Moving Targets: Aaron and Marta en Capturing Chaos: The Motorbike Chase. The Bourne Legacy op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Universal Pictures Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws