Win vrijkaarten voor Stolen

frank | 14 januari 2013
win



In de spannende actiethriller Stolen, van regisseur Simon West (Con Air, The Expendables 2, Lara Croft: Tomb Raider, The Mechanic), speelt Nicolas Cage (Bangkok Dangerous, Trespass, Ghost Rider) de ex-crimineel Will Montgomery.
 
Will Montgomery heeft maar één doel wanneer hij vrijgelaten wordt uit de gevangenis; de band herstellen met zijn van hem vervreemde dochter Allison. Hij heeft acht jaar vastgezeten voor een mislukte overval. De FBI is er van overtuigd dat Will de 10 miljoen dollar, die acht jaar geleden bij de overval spoorloos is verdwenen, ergens heeft verstopt. Ook zijn toenmalige partner in crime Vincent (Josh Lucas) gelooft dat Will in bezit is van dit enorme geldbedrag. Vincent ontvoert de dochter van Will en eist de 10 miljoen als losgeld. Met Vincent en de FBI op zijn hielen, heeft Will 24 uur om zijn dochter te redden . Hij schakelt de hulp in van de bloedmooie Riley (Malin Åkerman), zijn voormalige partner, om met hem de strijd aan te gaan. Samen bedenken ze nog eenmaal een geniaal idee om aan het geld te komen. Het wordt een race tegen de klok, waarbij Will en Riley de FBI moeten omzeilen en Allison zien te redden uit de handen van Vincent.
 
Te winnen bij Partyscene vrijkaarten voor deze superspannende film. De vrijkaarten voor Stolen worden ter beschikking gesteld door Entertainment One Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws