Win kaarten voor de Nachtkerk

frank | 18 januari 2013
win



Liefhebbers van future house en nu-disco kunnen hun geluk op wanneer Attar! zaterdag 2 februari Amsterdam aandoet voor een optreden tijdens De Nachtkerk in de Kerk van Hotel Arena. Attar! a.k.a. Renaud Deru, oprichter van het Belgische Libtertine Supersport, begint met zijn rijke muzikale historie aan een nieuwe fase als solo artiest. Na fameuze projecten zoals zijn deelname in de band Mustang geldt Attar! als nieuwe succes story van Renaud Deru.
 
Dat De Nachtkerk de zaken ‘geloofwaardig’ aanpakt was na een spetterende opening van niemand minder dan Aeroplane wel duidelijk. Dit signaal wordt 2 februari nog eens extra versterkt door een optreden van SHMLSS. Dat deze Utrechtse boys ‘smoking hot’ zijn is een understatement. Met hun overtuigend muzikaal repertoire is menig Amsterdams vrouwenhart inmiddels veroverd. Op het succes van SHMLSS staat vooralsnog geen maat.
 
Met de onlangs verschenen release getiteld ‘Jodie’s Belief’ en werk op oa. THIS IS Recordings toont Kraver aan dat het op productioneel vlak wel goed zit. Maar ook in de DJ Booth staan Jordi Kramp en Frits Klaver hun mannetje. Van Future-, Deep- en UK-House naar Italo, Nu-Disco en weer terug. Kraver kent geen grenzen. Jodie’s Belief is voor de liefhebber gratis te downloaden: 
http://soundcloud.com/kravermusic/kraver-jodies-belief
 
Volgens Eerwaarde Nachtpriester is er in Amsterdam een goede ontwikkeling gaande binnen het future house en nu-disco genre. Mede verantwoordelijk hiervoor zijn de mannen van 2CV. Onder de titel Club 2CV organiseert dit DJ collectief uiterst succesvolle avonden in de OT 301 aan de Amsterdamse Overtoom. Een uitnodiging van 2CV tijdens De Nachtkerk is dan ook een logisch gevolg.
 
Inmiddels zijn alle Early Believer tickets uitverkocht. Reguliere tickets kosten € 12,50 ex. fee per stuk en zijn hier te verkrijgen. 
 
Facebook: http://www.facebook.com/denachtkerk
De Kerk van Hotel Arena 's-Gravesandestraat 51, Amsterdam

Partyscene verloot 2x2 tickets!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws