Win een Texas Chainsaw 3D DVD-pakket

frank | 21 januari 2013
winOp donderdag 24 januari gaat Texas Chainsaw 3D in première in de Nederlandse bioscopen. Een bloedstollende horrorslasher over de moorddadige Sawyer familie.
 
Jaren terug, na een gruwelijke moordpartij, werd hun huis platgebrand door woedende omwonenden. De hele familie was uitgeroeid dacht men. Decennia later en vele kilometers verderop komt Heather er achter dat haar ouders niet haar biologische- maar haar adoptieouders zijn. Ze heeft een stuk Texaanse grond geërfd van haar grootmoeder die zij nooit heeft gekend. Met haar vriendje en wat andere vrienden pakt ze de auto voor een lange autorit, met als eindbestemming: het gigantische huis van Heather’s oma. De oma van Heather en haar biologische ouders blijken in het verleden een vreemde band met de beruchte Leatherface gehad te hebben en laat die zich nou net in dit huis schuilhouden. Texas Chainsaw is een horrorfilm die je laat huiveren. In Bloody 3D.
 
Ter gelegenheid van de huiveringwekkende première te winnen bij Partyscene Texas Chainsaw DVD-pakket bestaande uit de films The Texas Chainsaw Massacre uit 2003 en The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning uit 2006. Deze DVD-pakketten worden ter beschikking gesteld door Entertainment One Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws