Win Braquo Seizoen 1 op DVD en Blu-ray

frank | 25 januari 2013
winDe keiharde Franse politieserie Braquo Seizoen 1 wordt ook wel eens het antwoord op The Wire genoemd. Recentelijk was de serie met zeer hoge kijkcijfers te zien op RTL Crime. Op de Prix de L’Export sleepte het de Award voor Beste Fictie in de wacht. Op het Franse Canal+ keken maar liefst 1.3 miljoen mensen naar Braquo, het hoogste ooit voor een serie van eigen bodem. Op IMDB heeft deze Franse serie een notering 8.0. Voor Seizoen 2 ontving de serie International Emmy Award in de categorie Beste Drama Series.
 
De agenten Caplan, Morlighem, Vachewski en Roxane van het SDPJ zijn werkzaam in het departement Hauts-de-Seine, tussen Neuilly en Nanterre in chique wijken en in gebieden waar de wet niet telt. Maar hun leven verandert drastisch als hun collega, commandant Rossi, zelfmoord pleegt omdat hij onterecht wordt beschuldigd van corruptie. Vanaf dat moment omzeilen ze de wet om de naam van hun vriend van alle blaam te zuiveren. Ze zitten gevangen in een dodelijk raderwerk en moeten hun huid redden en hun gezinnen beschermen. Door de tegenwerking van hun meerderen en achtervolgd door de IGS (Interne Zaken) gaan ze tegen alle gevestigde regels in en staat hun leven in het teken van adrenaline, risico’s, bloed en de dood. Dubbelleven. Dubbele personaliteiten. De grens tussen goed en kwaad. Al snel na hun eerste zaak worden ze zich bewust van het aanhoudende gevaar en de risico’s. Voor hen en voor hun gezinnen. Ze zijn zich bewust van hun gevaarlijke reis. Met als eindpunt: de gevangenis of de dood.
 
Te winnen bij Partyscene deze geweldig realistische en spannende serie op dvd en Blu-ray. Braquo Seizoen 1 op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Just Bridge Entertainment 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws