Win vrijkaarten voor Parker

frank | 28 januari 2013
win



Op donderdag 7 februari gaat Parker in première in de Nederlandse bioscopen. Deze spetterende actiethriller is geregisseerd door Taylor Hackford (An Officer and a Gentleman, Dolores Claiborne, Ray) met in de hoofdrollen. Jason Statham (Snatch, Crank, The Transporter), Jennifer Lopez (Jersey Girl, The Cell, Maid in Manhattan), Nick Nolte (Warrior, Hulk, Gangster Squad) en Michael Chiklis (Fantastic Four, The Shield). Het personage Parker werd eerder al eens vertolkt door Mel Gibson in Payback en door Lee Marvin in Point Blank. Nu is het de beurt aan Jason Statham!
 
Parker (Statham) is een crimineel die nooit een onschuldig mens wat aan zal doen, maar zeker niet terugdeinst om zijn criminele collega’s koelbloedig uit de weg te ruimen. Na een uit de hand gelopen overval, laten zijn medebendeleden hem voor dood achter. Parker zint op wraak en op advies van zijn vader (Nolte) gaat hij op zoek naar een handlanger die hem goed kan helpen. Hij komt in contact met de onschuldige en beeldschone makelaar Leslie (Lopez). In deze keiharde actiethriller gaat Statham in de rol van Parker geen enkel gevaar uit de weg om zijn vijanden voor goed uit te schakelen. Wraak is zoet.
 
Te winnen bij Partyscene vrijkaarten voor deze snoeiharde actiethriller. Deze vrijkaarten voor Parker worden ter beschikking gesteld door Entertainment One Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws