Win Alleen Maar Nette Mensen op DVD en Blu-ray

frank | 6 februari 2013
winAlleen Maar Nette Mensen
is gebaseerd op de gelijknamige controversiële debuutroman van Robert Vuijsje. De film is geregisseerd door Lodewijk Crijns (Hitte/Harara, Met Grote Blijdschap) met in de hoofdrollen Géza Weisz (Sterke verhalen, Happy End), Imanuelle Grives, Annet Malherbe (Gooische Vrouwen, Jurk, De Laatste dagen van Emma Blank) en Jeroen Krabbé (The Fugitive, The Living Daylights, Soldaat van Oranje).
 
David Samuels (Weisz) komt uit een intellectueel Joods gezin uit het chique Amsterdam Oud-Zuid, maar wordt door zijn uiterlijk vaak voor Marokkaan aangezien. David is een man met een opmerkelijke missie: het vinden van een ghetto fabulous queen met grote tieten en dikke billen. Zijn ouders (Malherbe en Krabbé) en vrienden verklaren hem voor gek, maar David zet zijn zoektocht onverschrokken voort. Deze leidt hem naar de Bijlmer, waar hij na een aantal wilde avonturen bedrogen uit lijkt te gaan komen. Zal David zijn ideale vrouw, een grote donkere seksgodin met booty én brains ooit vinden?
 
Te winnen bij Partyscene deze geweldig leuke film op dvd en Blu-ray. Alleen Maar Nette Mensen op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door A-Film 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws