Win Diepzee tickets

frank | 8 februari 2013
winDikke kwaliteits deep- en techhouse met sfeer, vocalen, percussie, live viool en sax! En als klap op de vuurpijl twee van de grootste aanstormende talenten van Nederland die reeds de wereld aan het veroveren zijn!
 
Na een aantal succesvolle edities in het Haarlemse Storing is het tijd voor Diepzee om een plons in groter water te veroorzaken: Diepzee XXL in de Haarlemse Lichtfabriek. Bij Diepzee draait het allemaal om underground house gecombineerd met live artiesten die de groovende en pompende baslijnen voorzien van ritmes en vocalen en net even dat gedoseerde, extra tintje meegeven aan de sfeer op deze avond.
Sinds kort heeft de Lichtfabriek een nieuw licht- en geluidssysteem met daarbij de befaamde Function One subs.
 
Line-up
Ga hier maar even voor zitten of liever gezegd staan. Want de schoenzolen gaan slijten op 2 maart: Bakermat zal zijn opwachting maken in Haarlem. Zijn eerste optreden in Haarlem en alleen hij bepaalt waar dat gebeurt: Juist, op Diepzee XXL in de Lichtfabriek! Behoeft deze man nog een introductie? Zijn tracks zijn regelrechte hits op o.a. Soundcloud en Youtube en zijn agenda zit overvol! Bakermat's melodieuze sound gaat je meenemen op een reis zoals alleen hij dat kan. Hier kan 3 op reis nog een puntje aan zuigen!
 
De tweede hoofdact van de avond is het populaire Amsterdamse duo Homework! Ook zij stelen de ene na de andere show op clubavond of festival. Op 2 maart zullen ook zij  hun debuut maken op Diepzee XXL in de Lichtfabriek!
 
Mees Dierdorp is de derde act van deze avond. Op 6 oktober deed deze jongeman het Figee theater al versteld staan van zijn platenkeuze en op 2 maart gaat hij dit eens dunnetjes overdoen. Mees is rising en een groot talent!
 
Founders van Diepzee: Roy Dee & Mr. Cruz zullen tezamen met een percussionist, saxofonist, violist en zanger een live performance geven. 
 
Ticketverkoop
De vroege vogel kaarten gaan vanaf vandaag over de virtuele toonbank voor slechts 10 euro. Reguliere tickets zullen 14 Euro kosten. Bij beschikbaarheid aan de deur iets meer. Presale: www.lichtfabriek.nl en www.facebook.com/diepzee plus alle landelijke Free Record Shops

Partyscene verloot 2x2 tickets!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws