Win vrijkaarten voor A Haunted House

frank | 11 februari 2013
winOp donderdag 14 februari gaat A Haunted House in première in de Nederlandse bioscopen. De film is een hilarische spoof op horrorfilms als Paranormal Activity en The Devil Inside.
 
We volgen Malcolm (Marlon Wayans) en Kisha (Essence Atkins) die zojuist samen in hun droomhuis zijn ingetrokken. Al snel blijkt dat ze niet alleen in het huis zijn. Terwijl Malcolm aan zijn seksleven wil werken, waarbij hij liever niet gestoord wil worden door een irritante geest, komt hij erachter dat het juist zijn vriendin is die bezeten is. Hulp van een homoseksuele psychiater, een coke snuivende priester en een amateuristisch team van ghostbusters moet het leven van het ooit zo gelukkige stel redden. A Haunted House is een productie van Marlon Wayans, die samen met zijn broer Shawn verantwoordelijk was voor het succes van Scary Movie en White Chicks.
 
Te winnen bij Partyscene vrijkaartensets bestaande uit twee vrijkaarten voor deze gruwelijk leuke komedie. Deze vrijkaarten voor A Haunted House worden ter beschikking gesteld door Entertainment One Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws