Win Death Race 3: Inferno op DVD en Blu-ray

frank | 13 februari 2013
winIn 2008 kwam de film Death Race uit met in de hoofdrol Jason Statham. In de nabije toekomst moeten gevangenen in een dodelijke race een strijd op leven en dood aangaan. In 2010 kwam Death Race 2 geregisseerd door de Nederlands filmmaker Roel Reiné (The Delivery). De film was een prequel van de Death Race uit 2008. Nu is er het geweldige derde deel Death Race 3: Inferno wederom geregisseerd Roel Reiné.
 
Tijdens zijn gedwongen verblijf in Terminal Island Prison onderging Carl Lucas een geheime metamorfose tot de gevierde Frankenstein, winnaar van drie death races die wereldwijd werden uitgezonden. Nadat hij ook zegeviert in zijn vierde race, zijn Lucas en zijn technische crew nog slechts één overwinning van de vrijheid verwijdert.
 
Te winnen bij Partyscene deze supersnelle en spannende actiefilm op dvd en Blu-ray met de volgende extra’s: Alternate Opening, Deleted Scenes, Deleted Shots Montage, The Making Of, Racing for Death, Art of Imitating Life: Goldberg en Commentaar met regisseur Roel Reiné. Death Race 3: Inferno op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Universal Pictures Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws