Win vrijkaarten voor The Last Stand en een DVD-pakket

frank | 18 februari 2013
winOp donderdag 28 februari gaat The Last Stand in première in de Nederlandse bioscopen. Arnold Schwarzenegger kruipt bij zijn terugkeer op het witte doek in de huid van Sheriff Owens. Als sheriff van Sommerton staat hij samen met zijn deputies als enige tussen een ontsnapte drugsbaron en de Mexicaanse grens. The Last Stand is een film vol actie, explosies en humor zoals we dat van de koning van de actiekomedie gewend zijn.
 
Na jaren van misdaad en geweldbestrijding, met zijn speciale politie eenheid in LA, hoopt Sherrif Owens van zijn oude dag te genieten in het slaapstadje Sommerton Junction. Zijn rust wordt verstoord als een beruchte drugsbaron richting het stadje rijdt om daar op spectaculaire wijze de grens van Mexico over te steken. Als een deputy van de sherrif door de handlangers van de baron wordt vermoord is het No more Mister Nice Guy en… Pay Back Time!!!
 
Te winnen bij Partyscene geweldige The Last Stand pakketten bestaande uit twee vrijkaarten en een dvd pakket bestaande uit de films The Raid, Public Enemy no.1 en Haywire. Deze pakketten worden ter beschikking gesteld door A-Film 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws