Win Zen - Seizoen 1 op DVD

frank | 20 februari 2013
winZen 
is een stijlvolle crimeserie van de makers van Wallander met in de hoofdrollen Rufus Sewell (The Pillars of the Earth, The Holiday) en Caterina Murino (Casino Royale).
 
Aurelio Zen (Sewell), politie-inspecteur in Rome, is een kei in het opsporen van criminelen. Maar zijn huwelijk is op de klippen gelopen en zijn carrière lijkt op een dood spoor te zitten. Kortom, treurigheid troef. Totdat er een nieuweling wordt toegevoegd aan Zens team: de intelligente, ambitieuze en bloedmooie Tania (Murino). Door haar komst krijgt Zen weer plezier in zijn werk, zeker als hij merkt dat zij hem ook aantrekkelijk vindt. Wanneer Zen vervolgens een spraakmakende moordzaak aangeboden krijgt, ziet hij dat als de ultieme kans om zijn leven en zijn loopbaan weer helemaal op de rails te zetten. Zijn speurwerk brengt hem van de stedelijke drukte van Rome naar de prachtige rust van het platteland. Zen is in zijn element. Maar het wordt hem wel steeds duidelijker dat hij af en toe onorthodox te werk zal moeten gaan om het recht te laten zegevieren.
 
Te winnen bij Partyscene deze geweldige serie als 2-disc dvd-pack met drie geweldig spannende afleveringen van ruim anderhalf uur. Zen - Seizoen 1 op dvd wordt ter beschikking gesteld door Just Bridge Entertainment 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws