Win Sinbad op DVD en Blu-ray

frank | 22 februari 2013
winSinbad 
is een epische 12-delige actie-avonturen miniserie met verbluffende beelden en een kijkcijferkanon bij Sky One. Vergeet alles wat je weet over eerdere Sinbad-verfilmingen!  Een opwindende, moderne, magische vertelling van de makers van Primeval.  
 
Destined for Adventure
Het avontuurlijke verhaal van Sinbad de Zeeman is al vaak verteld en verfilmd. Maar nog nooit gebeurde dat in zulke verbluffend fraaie beelden, geschoten in haarscherp HD en gecombineerd met spectaculaire computeranimaties.
 
We maken kennis met Sinbad als hij 21 is, in de stad Basra. Daar veroorzaakt hij zonder opzet de dood van twee mannen, onder wie zijn geliefde broer. Dat blijft niet zonder gevolgen: Sinbad wordt getroffen door een vreselijke vloek. Zolang hij geen boete heeft gedaan voor zijn zonden, mag hij nooit langer dan één dag op het vasteland blijven. Met andere woorden, hij wordt verbannen naar zee. Maar kort nadat hij aan boord van de Providence uit Basra is vertrokken, vergaat het schip. Een klein maar bont gezelschap overleeft de ramp en bombardeert Sinbad tot aanvoerder. Het is het begin van een magische ontdekkingsreis.
 
Te winnen bij Partyscene deze epische 12-delige serie op dvd en Blu-ray met een totale lengte van ruim negen uur. Sinbad op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Just Bridge Entertainment 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws