Win I Am op DVD

frank | 25 maart 2013
winTom Shadyac de regisseur van Liar Liar, Nutty Professor, Bruce AlmightyI en Ace Ventura: Pet Detective levert met I Am een verrassend aangrijpende en inspirerende film af! In deze documentaire vertelt Shadyac zijn eigen verhaal. Een verhaal van een succesvolle Hollywoodregisseur die na een bijna fataal ongeluk een reis onderneemt om het antwoord te vinden op twee heel simpele vragen: Wat gaat er mis met onze wereld? en Wat kunnen we eraan doen?
 
Met zijn vier man sterke filmploeg bezoekt Tom enkele van de grootste geesten van onze tijd, zoals schrijvers, dichters, leraren, religieuze leiders en wetenschappers o.a. Howard Zinn, Lynn McTaggart, Desmond Tutu, Thom Harmann en Coleman Barks. Enerzijds zoekt hij naar dat ene fundamentele, endemische probleem waar alle andere problemen uit voortspruiten. Anderzijds denkt hij na over zijn eigen levenskeuzes: de excessen, de hebzucht en, finaal, de genezing. Wat als de oplossing van de wereldproblemen zich al die tijd pal voor onze eigen neus bevond?
 
Te winnen bij Partyscene deze prachtige en bijzondere film op dvd. I Am op dvd wordt ter beschikking gesteld door Universal Pictures Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws