Win Sinister op DVD en Blu-ray

frank | 27 februari 2013
winSinister 
is een duistere en angstaanjagende thriller van regisseur van Scott Derrickson (The Exorcism Of Emily Rose, The Day The Earth Stood Still) en producent Jason Blom (Paranormal Activity, Insidious) met in de hoofdrollen Ethan Hawke (Training Day) en Juliet Rylance.
 
Ellison (Hawke) heeft als misdaadauteur al jaren geen groot succes meer geschreven. Hij besluit zijn nieuwe boek te wijden aan een onopgeloste moordzaak in een klein Amerikaans dorpje. Hij verhuist met zijn gezin naar de plek des onheils en verdiept zich in de gruwelijke moordzaak. Als hij in zijn huis een doos vindt met schokkende videobeelden, ontdekt hij nieuwe aanknopingspunten voor zijn onderzoek. Ellison ziet een nieuwe hit voor zich en is vastberaden om de zaak tot de bodem uit te zoeken. Wanneer er onverklaarbare dingen in het huis gebeuren, belanden hij en zijn gezin in een angstaanjagende nachtmerrie.
 
Te winnen bij Partyscene deze superspannende film op dvd en Blu-ray. Sinister op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Entertainment One Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws