Win vrijkaarten voor Bullet to the Head

frank | 4 maart 2013
win



Op donderdag 7 maart gaat Bullet to the Head in premiere in de Nederlandse bioscopen. Deze snoeiharde actiefilm is geregisseerd door Walter Hill (Last Man Standing, 48 Hrs.) met een geweldige cast bestaande uit Sylvester Stallone (The Expendables, Rocky, Rambo), Christian Slater (True Romance, Mindhunters) en Jason Momoa (Game of Thrones, Conan the Barbarian).
 
Wanneer zijn partner op brute wijze wordt vermoord besluit hitmen James Bonomo (Stallone) achter de dader (Momoa) aan te gaan. In zijn zoektocht naar de dader stuit hij op de ambitieuze politieagent Taylor Kwan (Sung Kang), die ook nog een appeltje te schillen heeft met de moordenaar. Samen met Taylor, die de hardhandige wijze van Stallone’s wraak in eerste instantie niet kan waarderen, gaat hij de strijd aan. Een ongebruikelijke, maar zeer effectieve, samenwerking met als resultaat een ouderwets goede actiefilm waarin Stallone helemaal in vorm is.
 
Te winnen bij Partyscene vrijkaartensets bestaande uit twee vrijkaarten voor deze knallende actiefilm. Deze vrijkaarten voor Bullet to the Head worden ter beschikking gesteld door Entertainment One Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws