Win een Breaking Rocks sweater

frank | 6 maart 2013
win



Breaking Rocks maakt crazy comfortable sweaters, met designs van dingen die BR hard vindt: katten, palmbomen, de galaxy, snoepjes, ga zo maar door.
 
BR is begonnen met het maken van sweaters omdat ze helemaal klaar waren met de saaie basic prints en patronen die je op de meeste kleding van vandaag de dag ziet. In plaats van de zoveelste blauw gestreepte trui, willen zij kleding dragen die laat zien wat zij tof vinden. En wat is er nou toffer dan: evil space katten met lazer ogen, een berg van hun favoriete snoepjes, of de palmbomen van het oh zo hete Venice Beach in LA. 

Het begon voor de lol met een paar sweaters voor vrienden maar al snel kregen ze veel vragen van andere mensen over waar de truien vandaan kwamen en of ze ook te koop waren. Bij die paar mensen bleef het echter niet, binnen een maand ging het merk van 20 likes op Facebook naar bijna 5000 en zijn er honderden fans die een pre-order geplaatst hebben. Ook winkels van uit binnen- en buitenland namen contact met BR op. Nu werken ze dag en nacht om alle aanvragen te verwerken. Gelukkig weten ze altijd nog wat tijd te vinden om lol te trappen en om natuurlijk geïnspireerd te raken voor nieuwe designs.

 
Naast de designs ligt de focus op het maken van de beste kwaliteit sweaters mogelijk. Vanaf het begin af aan moest BR er niet aan denken kleding te maken van oncomfortabel materiaal. Daarom hebben ze ervoor gekozen alle truien van 100% katoen te maken. Verder zorgt een geheime print techniek ervoor dat alle designs hun extreem felle kleuren behouden en haarscherp blijven.
 
“Bij Breaking Rocks dragen we kleding die wij zelf vet vinden in plaats van kleding die mensen verwachten dat er gedragen wordt.” 

Partyscene verloot twee sweaters! Log in op Partyscene, klik op de meedoen button en like http://www.facebook.com/breakingrocksclothing

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws