Win tickets voor Pacha Festival 2013

frank | 8 maart 2013
winNet als bij de eerste editie zal het Java Eiland, in hartje Amsterdam, op 18 mei dienen als de ultieme locatie voor het festival van ’s werelds bekendste club. Na een geweldige eerste editie van Pacha Festival kent de voorverkoop voor de tweede een vliegende start!

De Pacha Festival Facebook fans hebben de afgelopen 2 weken de eerste artiesten enthousiast ontvangen die op 18 mei de zon zullen laten schijnen op het Java Eiland. Voor wie dit gemist heeft hierbij een overzicht van het eerste deel van de line-up:

-John Digweed: Er zijn weinig artiesten waarvan de CV zo lang is als die van Bedrock boss John Digweed. Al 20 jaar weet deze meester het dak eraf te draaien. Digweed staat voor kwaliteit. Anywhere, anytime.

-Dennis Ferrer:  Eén van de publieksfavorieten tijdens de eerste editie van Pacha Festival. Wat een set, wat een vibe! Pacha is trots dat Dennis dit jaar weer vanuit NYC naar Amsterdam vliegt om ons te verwennen met een subliem gemixte deep- en techhouse set.

-Housequake :  Roog & Erick E en MC Roga vieren dit jaar hun 10 jarige Housequake jubileum. Er is natuurlijk geen betere plek dan Pacha Festival om dit in stijl te doen. Verwacht het beste van 10 jaar Housequake plus veel nieuw materiaal met kenmerkende Housequake visuals. 

-Reboot: Vanuit Frankfurt komt Cadenza’s Reboot. Deze zeer getalenteerde dj/producer staat alom bekend om zijn warme en melodieuze tech-house producties (oftewel de perfecte festival sound)!

-Kevin Saunderson ft Inner City: Detroit techno pioneer Kevin Saunderson neemt Paris Grey mee om tijdloze classics als “Big Fun” en “Good Life” ten gehore te brengen. Een garantie voor handen in de lucht!

-Dyed Soundorom: Deze multigetalenteerde Parijzenaar wist door zeer solide sets in de Batofar en Club Rex in de Franse hoofdstad de aandacht op zich te vestigen. Sindsdien vliegt hij de hele wereld  over met zijn gekruide underground sounds.

-Nick Curly: Vertolker van de zogenaamde “Mannheim” sound. Zijn langverwachte artiestenalbum “Between The Lines” staat op het punt te worden gelanceerd. Spraakmakende artiesten als Dennis Ferrer, Derrick Carter, Guti & Matthias Kaden verleenden hun muzikale medewerking aan dit album. Een optreden op Pacha Festival mag niet ontbreken in zijn album release tour.
 
-Technasia: Nog een member van de Cadenza familie. Al jaren meer dan actief als welgerespecteerd artiest, en toch was 2012 weer het jaar van Charles Siegling aka Technasia. “Heart of Flesh” (uitgebracht op Cadenza) was dé track van afgelopen zomer op Ibiza. Pompende techno, stilstaan is geen optie!

-Riva Starr: Deze Italiaan is behoorlijk op dreef de afgelopen jaren getuige zijn succesvolle producties en remixes. Een spannende mix van disco, house, techo, electro en Balkan beats zijn de belangrijkste ingrediënten van zijn avontuurlijke sets.

-Sam Divine: De beeldschone Sam Divine uit de Defected stal heeft al 5 jaar een residentie op Ibiza en dat is niet voor niks. Haar energie en enthousiasme achter de decks  zorgen overal voor een smile op de gezichten. Een fijne verschijning in de booth, maar vooral een uitstekende platenkeuze.  Energieke tech- en vocale deephouse tracks.
 
Benieuwd naar de area indeling en de rest van de line-up? Bookmark facebook.com/pachafestival en blijf op de hoogte. Het Amsterdamse Java Eiland word op 18 mei omgetoverd tot een mini Ibiza en dan mag een markt, geïnspireerd door de Las Dalias Ibiza hippie market, uiteraard niet ontbreken. Vorig jaar druk bezocht en dit jaar uitgebreid met meer kraampjes en een breder aanbod.

Tickets zijn verkrijgbaar voor € 49,50 op www.pachafestival.com en bij alle Primera winkels. Op de pachafestival.com vind je alle info over de table service mogelijkheden.

Partyscene verloot 2x2 tickets!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws