Win Deadfall op DVD en Blu-ray

frank | 20 maart 2013
winDe spannende misdaad-thriller Deadfall is het Amerikaanse regiedebuut Stefan Ruzowitzky (Anatomy) met in de hoofdrollen Eric Bana (Star Trek, Munich, Hulk) en Olivia Wilde (TRON: Legacy, In Time, The Change-Up).
 
Na een uit de hand gelopen overval, waarbij een agent is omgekomen, trachten Addison (Bana) en Liza (Wilde) te vluchten naar de Canadese grens. Op de hielen gezeten door justitie zien ze maar één uitweg en dat is opsplitsen en ieder op eigen kracht naar de grens zien te komen. Terwijl Addison door een winters landschap kruist om de grens te bereiken, wordt Liza opgepikt door Jay, een voormalig bokser die op weg is naar zijn ouders June (Sissy Spacek) en gepensioneerd rechercheur Chet (Kris Kristofferson). Het is daar waar broer en zus herenigd worden. Er ontstaat een levensbedreigende situatie, waarbij de familieband op de proef wordt gesteld.
 
 Te winnen bij Partyscene deze spannende film op dvd en Blu-ray. Deadfall op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Entertainment One Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws