Win The Bay op DVD en Blu-ray

frank | 20 maart 2013
winDe beklemmende eco-thriller The Bay is geregisseerd door Oscarwinnaar Barry Levinson (Rain Man, Sphere, Sleepers) en geproduceerd door de makers van Paranormal Activity en Insidious. Samengesteld uit beelden van bewakingscamera’s een amateurvideo en een TV-ploeg vormt The Bay een schokkende film over een ongekende ecologische ramp.
 
De viering van 4 Juli in het gezellige badplaatsje Claridge, Maryland liep in 2009 uit op een bizar bloedbad. Nu pas zijn de beelden die daarvan zijn gemaakt achter elkaar gezet en is te zien wat er misging op deze zonovergoten dag aan de Chesapeake Bay. En wiens schuld het was dat niet op tijd is ingegrepen. Was het de burgemeester, die het alarm negeerde van twee Franse waterbiologen die een duizelingwekkend hoog niveau bacteriën in het water vonden? Was het de kippenboer die enorme hoeveelheden kippenmest in de baai loosde waardoor de bacterie muteerde tot een parasiet? Feit is dat de bewoners van Claridge op die fatale dag te maken kregen met een vijand die niemand zag aankomen. Een vijand die aanviel van binnenuit… hun eigen lichamen.
 
Te winnen bij Partyscene deze bloedstollende horrorthriller op dvd en Blu-ray. The Bay op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Dutch Film Works

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws