Win Copper op DVD en Blu-ray

frank | 22 maart 2013
winDe rauwe en gewelddadige tv-serie Copper speelt zich af in New York rond 1864. Politieman Kevin Corcoran keert terug van de Amerikaanse Burgeroorlog en ontdekt dat zijn dochter dood is en zijn vrouw vermist.
 
Corcoran verdeelt zijn tijd tussen het oplossen van misdaden en het zoeken naar zijn vrouw. Waar is ze gebleven? En hoe kwam zijn dochter aan haar einde? Corcorans werk in deze stad vol misdaad en corruptie brengt hem van de levensgevaarlijke achterbuurten van Five Points tot de high society van Fifth Avenue. Daarbij krijgt hij hulp van Dr. Freeman, die zijn wetenschappelijke kennis gebruikt om Corcoran te helpen bij het oplossen van gruwelijke misdaden. Deze geweldige gloednieuwe must-see tv-serie is bedacht door veelvuldig Emmy-winnaar Tom Fontana (Homicide: Life on the Streets, Borgia, Oz) en geproduceerd door Oscarwinnaar Barry Levinson (Good Morning, Vietnam, Rain Man, Sleepers).
 
Te winnen bij Partyscene het eerste seizoen van deze geweldige tv-serie op dvd en Blu-ray bestaande uit 10 afleveringen met een totale lengte van maar liefst tien uur. Copper op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Dutch Film Works 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws