Win vrijkaarten voor Dead Man Down

frank | 27 maart 2013
winOp donderdag 4 april gaat Dead Man Down in première in de Nederlandse bioscopen. In deze geweldige actiethriller speelt Colin Farrell de gekwelde geest Victor. Wanneer zijn vrouw en dochter vermoord worden, heeft hij nog meer één missie in zijn leven: wraak! De film is het Amerikaanse speelfilmdebuut van de Deense regisseur Niels Arden Oplev (Millennium: Mannen die vrouwen haten).
 
Het leven van Victor staat volledig op zijn kop als er geheel onverwachts een aanslag op zijn gezin plaatsvindt. Zijn vrouw en dochter overleven het niet en vanaf die dag jaagt hij op de daders. Niet geheel door toeval komt Victor in contact met de criminele Alphonse (Terrence Howard). Ondertussen komt hij ook in contact met zijn mysterieuze Franse overbuurvrouw Beatrice (Noomi Rapace). Zij is een slachtoffer van een auto-ongeluk en heeft haar woede hierover nog geen plek heeft kunnen geven. Het nieuwe criminele leven van Victor en de wraakzucht van zowel Victor als Beatrice, brengt de twee dichter bij elkaar. Hun relatie ontwikkelt zich in een brute vergeldingsmissie waarbij niemand gespaard wordt.
 
Te winnen bij Partyscene vrijkaarten voor deze spannende actiethriller. Deze kaarten voor Dead Man Down worden ter beschikking gesteld door Entertainment One Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws