Win het Coen & Sander Vrienden van de Show Spel

frank | 27 maart 2013
winZin in een lekkere echte oud-Hollandse spelavond met je vriendjes van de radio! BNN/3FM-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga lanceren een eigen gezelschapsspel: het Coen & Sander Vrienden van de Show Spel. Een razendsnel spel waar alle vrienden van de show onderdeel van uitmaken. Met handen, voeten, tongen en tenen moeten de vrienden worden uitgebeeld, omschreven en geïmiteerd. Een hilarische avond gegarandeerd!
 
Met het spel zetten Coen en Sander al hun vrienden van de radioshow in het zonnetje. BN’ers die regelmatig worden gebeld voor ditjes en datjes in het 3FM-programma vormen nu de hoofdrol in het Coen & Sander Vrienden van de Show Spel. Van Mart Smeets tot Nick (van Simon) en van Paultje Pils tot Barack Obama, allemaal komen ze voorbij.
 
Hoe werkt het? In drie razendsnelle rondes draait alles om het omschrijven en uitbeelden van de vrienden van de show. Als echte vriend van De Coen & Sander show ook mag jij niet ontbreken in het Coen & Sander Spel. Daarom zijn er uitwisbare blanco kaarten om jezelf en je vrienden toe te voegen aan het spel. In Team Kaboutertje Dopvleugel of Team Kaboutertje Swijn ga je de strijd aan tijdens een dolle avond. Wil je winnen? Zorg er voor dat jouw team de meeste vrienden raadt en ga er met de titel “Beste vriend van De Coen & Sander Show” vandoor! Check de Coen & Sander Website
 
Dit geweldige spel, gebaseerd op het beroemde 30 Seconds, is nu te winnen bij Partyscene en te koop in de BNN Shop  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws