Win The Possession op DVD en Blu-ray

frank | 29 maart 2013
winDe superspannende horror-thriller The Possession is het Amerikaanse regiedebuut van de Deense regisseur Ole Bornedal met in de hoofdrollen Kyra Sedgwick (The Closer, Man on a Ledge, Gamer, The Game Plan) en Jeffrey Dean Morgan (Texas Killing Fields, The Resident, Watchmen). De film is gebaseerd op het artikel Jinx in a Box van LA Times journaliste Leslie Gornstein en beschrijft het waargebeurde verhaal van een wijnkabinet dat in 2004 aangeboden werd op eBay.
 
De onlangs gescheiden Clyde (Morgan) merkt dat zijn jongste dochter zich steeds vreemder begint te gedragen na de aanschaf van een antiek houten kistje op een rommelmarkt. Wanneer het gedrag van zijn dochter Em (Natasha Calis) steeds zorgelijker begint te worden, besluit Clyde op onderzoek uit te gaan. Hij ontdekt dat het kistje is gebouwd om een dibbuk in te bewaren, een geest die volgens een oud Jiddisch volksverhaal bij het openen bezit neemt van zijn eigenaar. Samen met zijn ex-vrouw (Sedgwick) raakt hij verwikkeld in een donkere en levensbedreigende situatie. Een race tegen de klok volgt om het leven van Em te redden.
 
Te winnen bij Partyscene deze spannende film op dvd en Blu-ray. The Possession op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Entertainment One Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws