Win Nitro Circus: The Movie op DVD en 3D Blu-ray

frank | 2 april 2013
winEind 2012 waren Travis Pastrana en zijn vrienden nog in Nederland voor een spectaculaire show waarin ze hun adrenalineverhogende stunts vertoonden in het Gelredome in Arnhem tijdens Nitro Circus Live. Nu kun je met Nitro Circus: The Movie ook thuis genieten van de te gekke, onmogelijke, krankzinnige en hysterische avonturen met de atleten van het wereldberoemde Nitro Circus Team onder leiding van de grootste durfal van allemaal: Travis Pastrana.
 
In de film brengen Travis Pastrana en zijn übercoole, geschifte en adrenalineverslaafde vrienden hun belachelijke, knettergekke en hysterische avonturen voor het eerst naar het grote scherm! Ze bedenken de meest onmogelijke, waanzinnige stunts ter wereld: of het nu gaat om het uitvoeren van een back flip uitvoeren over een 60 verdiepingen hoog flatgebouw of het landen van een levensbedreigende trick terwijl ze Angry Birds spelen, Travis en zijn bende zijn er altijd klaar voor. En veiligheidsnetten zijn niet toegelaten!!!
 
Te winnen bij Partyscene deze krankzinnige stuntfilm op dvd en Blu-ray. Op de Blu-ray ook de 3D-versie van de film en de volgende extra’s: De Trailer, Ongecensureerde intro, Interview met Steve-O en Gory outtakes. Nitro Circus: The Movie op DVD en 3D Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Universal Pictures Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws