Win Koning van Katoren op DVD en Blu-ray

frank | 2 april 2013
winDe film Koning van Katoren is gebaseerd op het gelijknamige beroemde boek van Jan Terlouw uit 1971. Het boek werd in 1972 bekroond met de Gouden Griffel, de belangrijkste literatuurprijs voor Nederlandstalige jeugdliteratuur. Meer dan 100.000 bioscoopbezoekers trok deze spannende familiefilm, waarin de jonge Stach zich aan vijf onmogelijke opdrachten waagt om de nieuwe Koning van Katoren te worden. De film is geregisseerd door Ben Sombogaart met een geweldige cast bestaat uit Mingus Dagelet, Abbey Hoes, Hans Leendertse, Catherine van Bruggencate, Frits Lambrechts, Sabri Saad El Hamus en Glenn Durfort.
 
Het Koninkrijk van Katoren wordt na het overlijden van de geliefde koning al jaren geregeerd door corrupte ministers die de macht niet willen afstaan. Totdat de jonge Stach (Dagelet) zich bij hen meldt om de nieuwe koning van Katoren te worden. Stach, die geen ouders meer heeft en opgevoed is door Gervaas, de voormalige dienaar van de koning, krijgt een kans. De ministers sturen hem het land in met vijf gevaarlijke en onmogelijke opdrachten. Als hij alle opdrachten volbrengt kan hij koning worden. Hij wordt tijdens zijn spannende missie op de voet gevolgd door de mooie, kritische journaliste Kim die verslag uitbrengt voor de krant. Op zijn avontuurlijke reis leert Stach de duistere kanten van Katoren kennen, maar krijgt hij ook hulp van de vele kleurrijke inwoners van het land. Het volk begint in Stach te geloven, maar is hij bereid het ultieme offer te brengen?
 
Te winnen bij Partyscene deze geweldig leuke en spannende film op dvd en Blu-ray. Koning van Katoren op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Benelux Film Distributors 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws