Win 538 Dance Smash 01 - 2013

frank | 12 april 2013
winHij is er weer! De populairste dancecompilatie van Nederland - 538 Dance Smash-01 - ligt in de winkels. Het verzamelalbum staat zoals gewoonlijk bomvol met de 24 nieuwste en allerbeste tracks van dit moment. Knallers als ‘I could be the one’ van Avicii vs. Nicky Romero, ‘Cannonball’ van Showtek & Justin Prime en ‘Stellar’ van Daddy’s Groove ontbreken niet op deze compilatie. ‘Year of summer’ van Wildstylez ft. Niels Geusebroek en ‘High on your love’ van Sharon Doorson maken de CD tot de beste dance-CD van dit moment.
 
In 2013 siert een nieuw model de cover van de Dance Smash CD': Tahnee Frijters. Tahnee won de 538 Dance Smash covergirl contest met als hoofdprijs dat zij een jaar lang het gezicht is van de 538 Dance Smash.
 
Elke week kiest de muziekredactie van 538 de nieuwe ‘Dance Smash’, deze hits worden vijf keer per jaar uitgebracht op een 538 Dance Smash CD. Alle delen staan al jaren in de Top 5 van bestverkochte verzamelalbums! Dance Smash-01 is vanaf nu te koop bij de platenspeciaalzaak, warenhuis en te bestellen via internet, maar is ook als download verkrijgbaar via alle grote downloadportals van Nederland.

Partyscene verloot 3 exemplaren!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws