Win Alcatraz Seizoen 1 op DVD

frank | 15 april 2013
winGevierd producent J.J. Abrams (Alias, Lost, Star Trek) brengt met Alcatraz een gloednieuw nagelbijtend spannende tv-serie over een groep gevangenen en bewakers die in het jaar 1963 op mysterieuze wijze van het legendarische gevangeneneiland verdwijnen. Het complete eerste seizoen is vanaf nu verkrijgbaar op dvd en Blu-ray en op dvd te winnen bij Partyscene. De serie heeft een ware sterrencast, bestaande uit Jorge Garcia (Lost, Fringe), Sarah Jones (House, Big Love), Sam Neill (Jurassic Park, Tudors) en Parminder Nagra (E.R.).
 
Het is 21 maart 1963, wanneer ruim 300 gevangenen en 40 bewakers van de gevangenis op het beruchte eiland Alcatraz ineens in het niets verdwijnen. Om de situatie te verhullen verklaart de overheid dat de gevangenis per direct wordt gesloten in verband met onveilige omstandigheden. Een geheime eenheid van de overheid krijgt opdracht om de gevangenen op te sporen. Helaas zonder succes….. tot vandaag. De gevangenen keren terug naar San Francisco, geen dag ouder dan de dag dat ze verdwenen en zonder besef van de decennia die ze hebben gemist. De gevangenen gaan verder met hun criminele praktijken, maar gedragen zich anders dan voorheen en lijken op zoek te zijn naar specifieke objecten. Met een gevaarlijke en geheime missie op zak is het aan Agent Emerson Hauser (Neill) om de criminelen opnieuw gevangen te nemen. Met hulp van detective Rebecca Madsen (Jones) en Alcatraz expert Dr. Diego Soto (Jorge Garcia), moet hij alles op alles zetten om de stad te redden van deze gevaarlijke groep criminelen. Laat je meevoeren door dit spannende en mysterieuze actiedrama, zoals J.J. Abrams als geen ander kan!
 
Te winnnen bij Partyscene dit geweldige eerste seizoen, bestaande uit dertien afleveringen van veertig minuten, met de volgende extra’s: 10 Deleted Scenes, Alcatraz Island of Intrigue en Gag Reel. Alcatraz Seizoen 1 op dvd wordt ter beschikking gesteld door Warner Home Video 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws