Win Bellicher: Cell op DVD

frank | 24 april 2013
winAfgelopen maanden is de zenuwslopende miniserie Bellicher: Cel bij de VPRO uitgezonden, en niet zonder succes! Wekelijks keken er gemiddeld 700.000 kijkers per aflevering naar deze spannende tv-serie waarin Daan Schuurmans als Michael Bellicher zijn gestolen identiteit probeerde terug te halen. Hij werd bijgestaan door topacteurs als Anniek Pheifer, Anna Drijver, Huub Stapel en Tim Murck. Bellicher Cel is gebaseerd op de bestseller van Charles den Tex. Het boek Cel won in 2008 de Gouden Strop voor beste Nederlandstalige spannende roman.
 
Hoe bestrijd je iemand die jouw identiteit gebruikt? Michael Bellicher (Schuurmans) is 's nachts getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Waarom is niet duidelijk, maar de politie is ervan overtuigd dat ze hem moeten hebben. Alles wat Michael zegt lijkt zich tegen hem te keren. Hij wordt overgebracht naar een politiebureau in het Westland, waar hij te maken krijgt met een bizarre aanklacht, twee spijkerharde rechercheurs en een advocate die hem niet gelooft. Michael ontkomt en gaat koortsachtig op zoek naar antwoorden: wie heeft zijn identiteit gestolen en waarom?
 
Te winnen bij Partyscene deze spannende serie bestaande uit zes delen op dvd. Bellicher: Cell op dvd wordt ter beschikking gesteld door Dutch Film Works 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws