Win Wonders of Life op DVD

frank | 6 mei 2013
winWonders of Life 
is een zeer onderscheidende serie die in tegenstelling tot veel andere natuurseries de geschiedenis van het leven vanuit de oorsprong vertelt, en onthult welke fundamentele natuurwetten aan de basis stonden van de meest complexe en unieke kracht uit het universum: het Leven.
 
In deze prestigieuze BBC-serie onderzoekt Prof. Brian Cox hoe het leven de aarde heeft kunnen veroveren en laat hij zien welke fundamentele natuurwetten aan de basis stonden van de meest complexe, diverse en unieke kracht uit het universum.
 
Meer dan drieëneenhalf biljoen jaar geleden zorgden unieke krachten, die sterren en planeten hadden voortgebracht, voor levend wezen. Licht, zwaarte, tijd, energie… Samen vormen ze de fundamentele bouwstenen van het universum; van de kleinste microbe tot aan het grootste sterrenstelsel. Ieder van de vijf afleveringen behandelt een verschillend aspect van het leven op aarde, en speelt zich af op een locatie in de wereld waar dit aspect het beste te zien is.
 
Te winnen bij Partyscene deze prachtige vijfdelige serie in dvd-box. Wonders of Life op dvd wordt ter beschikking gesteld door B-Motion Check ook Docu DVD 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws