Win Arbitrage op DVD en Blu-ray

frank | 29 mei 2013
winArbitrage 
is een spannende thriller, over liefde, trouw, succes en de vraag wat hiervan het belangrijkste is. De film is geregisseerd door Nicholas Jarecki (Everybody's Fine) met geweldige rollen van Richard Gere (Primal Fear, Brooklyn's Finest), Susan Sarandon (In the Valley of Elah, Cloud Atlas), Tim Roth (Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Brit Marling (Another Earth) Laetitia Casta (Gainsbourg, The Island).
 
Robert Miller (Gere) is topman van een financieel imperium en pater familias van een ogenschijnlijk gelukkige familie. Hij lijkt alles te hebben – geld, macht, een prachtige vrouw (Sarandon) en een getalenteerde dochter (Marling), die in zijn bedrijf werkt. Maar achter de schermen zit Robert diep in de schulden en moet hij zijn bedrijf verkopen voordat de lijken uit de kast komen. Zijn besluit om een weekendje te ontsnappen met zijn maîtresse, de mooie kunstenares Julie (Casta), brengt hem nog dieper in de problemen. Onderweg verongelukt hun auto waarna Robert de fanatieke rechercheur Michael Bryer (Roth) achter zich aan krijgt. Het lijkt een kwestie van tijd voor zijn glanzende façade instort. Robert moet tot het uiterste gaan om te behouden wat hem dierbaarder is dan zijn vermogen; zijn familie.
 
Te winnen bij Partyscene deze spannende film op dvd en Blu-ray. Arbitrage op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Dutch Film Works 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws