Maak kans op tickets voor WTTF met de Party Gods app van Vodafone en ID&T

Partyscene Redactie | 25 juli 2013
win


More party met de Party Gods app van Vodafone en ID&T
Het festivalseizoen is goed op gang en het zomerweer begint eindelijk te komen. Hoog tijd om met je vrienden naar de beste dance festivals te gaan. De combinatie van wereldberoemde dj’s en de extatische sfeer maken ID&T events SensationWelcome to the Future en Mysteryland ongekend populair. Om te zorgen dat jij hier de ultieme party experience krijgt, introduceert Vodafone, partner van ID&T, de Party Gods app. Bekijk de video en wordt een ware Party God.


De Party Gods app
Dance liefhebbers van het eerste uur maken met de Party Gods app kans op tickets en een Party God treatment voor Welcome to the Future op 27 juli en Mysteryland op 24 augustus. Daar moet je uiteraard wel iets voor doen. Het werkt als volgt: download the Party God app in de appstores voor iOS of Android en maak je klaar om te dansen. Bij het openen van de app hoor je meteen een DJ-set. Zorg ervoor dat je met jouw smartphone beweegt op de beat. Dat is lastiger dan je denkt, want het gaat er om dat je ook echt maat houdt. Hoe meer minuten je goed op de beat danst, des te meer kans je maakt op een van de ultimate VIP-treatments. Bij Welcome to the Future maak je kans op je eigen mobiele bar. En op Mysteryland hebben jij en je vrienden een team van 4 butlers tot je beschikking die je de hele dag van drankjes voorzien. Bij de Party God treatment hoort sowieso een overnachting in een luxe hotel en vervoer van en naar het hotel.

Zie Vodafone Party Gods voor de ins en outs.
Deel je festival experience
Iedere feestganger kent het wel, je wilt een paar partypics uploaden maar je batterij is bijna leeg. Bij Welcome to the Future en Mysteryland vind je meerdere Vodafone-oplaadpunten in de chill zones zodat je niet met een lege telefoon rond hoeft te lopen. Daarnaast ondersteunt Vodafone het mobiele netwerk met een extra zendmast en wifi-hotspots. Zo kun je jouw festival experience met iedereen delen.


LAST MINUTE ACTIE: Wil jij samen met een vriend of vriendin naar Welcome To The Future op zaterdag 27 juli? Stuur dan uiterlijk vrijdag 26 juli een email naar info@partyscene.nl met je motivatie en misschien ben jij de gelukkige winnaar!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws