WIN: 3 x 2 kaarten voor VRIJ Big Winter Fest VERLOPEN

Partyscene Redactie | 23 oktober 2013
win

Het vervelendste aan fulltime werken? Dat je op vrijdag om 12 uur ’s nachts écht geen zin meer hebt om naar de stad te gaan voor een fijn feestje. Ga daarom om 5 uur direct na je werk naar VRIJ Big Winter Fest! VERLOPEN
 
Vengaboys bij VRIJ in Olympisch Stadion in glazen paviljoen
Op vrijdag 1 november keert VRIJ namelijk terug voor een unieke editie in het Olympisch Stadion.  Op de middenstip van dit Amsterdamse monument start om stipt 17:00 uur het Vrij Big Winter Fest. Niet buiten maar binnen in een enorm glazen paviljoen met twee indoor areas.  Met de beste VRIJ beats van onder meer Nuno dos Santos en Eelke Kleijn en een live optreden van de Vengaboys.
 
VRIJ opent het winterseizoen
Het is de derde keer dat VRIJ dit feest in het Olympisch Stadion organiseert, maar dit keer indoor. De opening van het winterseizoen wordt groots gevierd. Midden op de grasmat komt een volledig glazen paviljoen te staan: Laat je big winter vest thuis, je staat warm en droog met een prachtig uitzicht op de Amsterdamse sterrenhemel.
 
Line up
VRIJ programmeert twee indoor areas. De vrolijke Housekamer en het voor het meer serieuze werk kun je terecht bij Tandje Erop. En niemand minder dan The Vengaboys komen met hun nieuwste winterse opwarmhit: hot hot hot! In de Housekamer zullen de Cat Carpenters optreden, kun je genieten van vuurwerk van 2 Man en 1 Paardenkop en vormen Hitmeister D. en Miss Bunty een gelegenheidsduo. In de Tandje Erop area staan Trouw resident Nuno dos Santos en rising star Eelke Kleijn. Laatstgenoemde bestormt op dit moment alle hitlijsten met zijn wereldhit ‘Ein Tag Am Strand’.
 
Het VRIJ Big Winter Fest vindt plaats op vrijdag 1 november 2013 van 17:00 – 01:00 uur in het Olympisch Stadion. Kaarten kosten 27,50 ex fee en zijn te bestellen via www.vrij.nl en bij alle Primera winkels.
 
Kans maken op vrijkaarten? Stuur dan een mail naar info@partyscene.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws