Win het ultieme Sinner festivalpakket!

Eveline Meijer | 1 mei 2015
win


Update: de winnaar is bekend!

Gefeliciteerd Carlos Guerra, jij hebt het pakket gewonnen!

 

We zien de zon steeds vaker en de meeste winterjassen liggen alweer achterin de kast. Bovendien hebben we de eerste festivals van het jaar al gehad (zoals Rebirth en DGTL Festival) en er komen nog een hele hoop aan! Daarom hebben wij het Sinner festivalpakket voor je, om goed voorbereid op pad te gaan.

In het pakket vind je de volgende vette items:

 • Hyland rugzak (t.w.v. 59,99)
  Deze rugzak ziet er niet alleen goed uit, hij is ook nog eens heel handig! Met een verstevigd rugpaneel en verstelbare banden zit deze rugzak altijd goed. Daarnaast is het materiaal waterdicht dus mocht het weer een keer tegenvallen, deze backpack kan het aan! We moeten natuurlijk ook goed op onze spullen letten en daar heeft deze rugzak een speciaal vakje voor. Ideaal!
  Hyland rugzak
 • Thunder zonnebril wit (t.w.v. 34,99)
  Deze zonnebril is krasbestendig en biedt 100% UV-bescherming. Daarnaast ziet de bril er ook nog eens super tof uit met gekleurde spiegelglazen. Shinen op een festival doe je met dit exemplaar!
  Thunder zonnebril
 • Cord (t.w.v. 3,95)
  We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat we door het drukke dansen onze zonnebril verliezen. Gevaarlijk, want je wil natuurlijk niet dat deze onder de voeten van de menigte terecht komt. Bevestig daarom je zonnebril aan dit cord om zo zeker te weten dat je je bril niet kwijt raakt of beschadigt!
  Chord
 • Zonnebrand combistick (t.w.v. 8,95)
  Deze combistick is zowel te gebruiken als zonnebrand crème en lippenbalsem. Het bevat een uniek Antarctica extract en vitamine B5/E. De  combistick beschermt je zowel in de hitte als in de kou en is waterbestendig!
  Zonnebrand

Kortom: het ideale pakket voor elke zonnige dag, of er nou een festival is of niet! Kans maken op dit pakket? Stuur een mail met je gegevens naar win@clublifemagazine.nl en zet in het onderwerp: SINNER!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws