Win een Survival Kit!

Jonas | 16 maart 2016
win

Je kent het wel: je zit op een festival en hebt opeens iets nodig wat je natuurlijk niet bij je hebt. Speciaal voor die mensen hebben wij nu een mooie survivalkit die we weg mogen geven! De ‘Utix Survival Kit’ is uitgerust met alles wat je nodig kan hebben als je van huis bent. Want de koffer is natuurlijk ook hartstikke handig wanneer je gaat kamperen of backpacken. Het rode boxje weegt slechts 200 gram en is slechts 13 bij 9 centimeter. Heel makkelijk mee te nemen, dus.

De inhoud

Ook al is het koffertje niet zo groot, er past een heleboel in. Er zitten dingen in waarvan je denkt: wat moet ik hier nou weer mee? Maar mocht je echt in nood zijn, dan is het toch wel heel handig dat je ze bij je hebt. De kit bestaat uit een creditcard multitool, een noodfluitje, een vuursteen en strijker, een handzaag van draad, een kompas en een multitool met een zaklampje, tang, mesje, flesopener/schroevendraaier en minizaag.

In de kit zit dus echt alles! Wil jij een exemplaar hebben? Bij Freetix kun je er een winnen, klik hier en zie hoe makkelijk winnen is! Op Freetix kun je overigens nog veel meer winnen, zoals paintballen met acht personen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws