WIN 2x Weekend + Campingtickets voor WiSH Outdoor!

Wouter de Vink | 20 mei 2016
win

WiSH Outdoor - Win tickets

WiSH Outdoor is één van de festivals waar de echte liefhebbers elk jaar weer naar uit kijken. De ongelofelijke stages, de aankleding van het terrein, maar ook de verschillende muzieksoorten zijn tekenend voor dit evenement. En jij kunt hier een heel weekend bij zijn!

LEES OOK: De WiSH Outdoor line-up is uit!

Wij geven namelijk twee tickets weg voor WiSH Outdoor, waardoor jij er het hele weekend bij kunt zijn. Dit zijn twee volledige weekendtickets, met een plaastje op Camping WOW! erbij. Samen met een vriend of vriendin kun jij dus helemaal los gaan op dit vette festival.

Win tickets voor WiSH Outdoor!

Hoe win je deze tickets? Het is heel simpel, want het gaat via Facebook. Like de post van deze winactie en laat weten wat jij zou wensen als jij één wens mocht doen. That’s it!

Dus ga snel naar onze Facebook-pagina en wie weet ben jij binnenkort wel de gelukkige winnaar. Deze maken wij bekend in de week van het evenement.

WiSH Outdoor is niet alleen op Nederlandse bodem een succes, ook in Mexico is WiSH inmiddels een gevestigde naam. Reden genoeg dus voor de organisatie om weer uit te kijken naar een nieuwe locatie: Italië. Deze zomer vindt WiSH Outdoor in Nederland plaats. Ook voor deze editie is weer alles uit de kast gehaald om er een goed feestje van te maken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws