WIN: 1 x 2 tickets voor David Guetta in de Ethias Arena in Hasselt

Thomas Keulemans | 2 september 2016
win

Listen Tour van David Guetta

Voor de 11de editie van het event Legendz, deze keer feat. David Guetta, slaat de Luikse organisator de handen in elkaar met de Ethias Arena in Hasselt. De grote Limburgse evenementenhal zal op vrijdag 21 oktober onderdak bieden aan David Guetta, zowat de bekendste dj ter wereld, en diens indrukwekkende productie waarmee hij de wereld rondreist en clubs en concertzalen uit hun dak laat gaan.

Ethias Arena in Hasselt

De keuze voor de Ethias Arena is niet toevallig. David Guetta organiseerde nooit eerder een eigen optreden in Hasselt en bij uitbreiding in Vlaanderen en de zaal is één van de weinige locaties die een productie van een dergelijke omvang onderdak kan bieden. Met events als Sensation, I Love the 90’s, Regi in the Mix en vele andere heeft de zaal al ruimschoots haar kwaliteiten bewezen als ideale locatie voor dance-events. Dat Luik ook nog eens op een steenworp ligt is mooi meegenomen. Luik is niet alleen de thuisstad van Legendz, dat David Guetta in 2016 voor het eerst uitnodigde, maar ook een beetje van Guetta zelf, want zijn moeder is van “La Cité Ardente” (“De Vurige Stede”) afkomstig.

WIN die tickets!

Wil jij bij dit optreden zijn van de voormalige nummer 1 DJ van de wereld? Grijp dan nu je kans en win die tickets hier!  Hoe win je deze tickets? Het is heel simpel, want het gaat via Facebook. Like de post van deze winactie en laat weten met wie jij naar David Guetta wilt (tag die persoon). Zorg wel dat jullie allebei de Facebook-pagina van Partyscene "leuk vinden". Dat is alles! De winnaar maken we volgende week vrijdag 9 september bekend via een persoonlijk Facebook bericht.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws