WIN: 1 x 2 tickets voor Sunnery James & Ryan Marciano 'All Night Long'

Thomas Keulemans | 7 oktober 2016
win

WIN: 1 x 2 tickets voor Sunnery James & Ryan Marciano 'All Night Long'

Evenals vorig jaar zullen Sunnery James & Ryan Marciano tijdens het Amsterdam Dance Event een eigen show hosten in Club Escape. De show heet All Night Long en vindt plaats in samenwerking met JBL. Vorig jaar was de show compleet uitverkocht en daarmee een groot succes voor een van Nederland's populairste dj-duo's. Jij kunt erbij zijn dit jaar op donderdag 20 oktober, want wij geven 2 gratis kaarten weg!

Sunnery James & Ryan Marciano in Escape

Sunnery James & Ryan Marciano kiezen dus opnieuw voor de Escape; een van de meest legendarische en intieme clubs van Amsterdam én de club waar het voor hen allemaal ooit begon. Sunnery en Ryan zullen een set van maar liefst 6 uur gaan draaien en bovendien zullen er nog enkele gastoptredens van andere dj's plaatsvinden. Wie dat zijn wordt pas in een later stadium bekend gemaakt.

Wat moet je doen?

Wil jij kansmaken op die 1 x 2 gratis tickets die JBL exclusief via Partyscene ter beschikking stelt voor dit super toffe event? Ga dan naar Facebook, like de Partyscene-pagina en deel het bericht op je tijdlijn. Tag vooral ook degene met wie jij naar dit event toewilt, als jij de gelukkige winnaar van de gratis kaartjes wordt!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws