Win een gesigneerd boek van Hardwell

Rick Francissen | 24 november 2016
win

Hardwell

Hardwell brengt in samenwerking met fotograaf Joep van Aert een boek uit dat zijn twee jaar als nummer 1-dj van de wereld samenvat. Dit heb je ongetwijfeld al voorbij zien komen. Wist je ook al dat hij op 28 en 29 november de boeken persoonlijk gaat signeren in Amsterdam en Breda? Wil jij zo’n gesigneerd Hardwell 2 Years As One boek hebben, dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij geven namelijk vijf exemplaren weg.

Win Hardwell 2 Years As One gesigneerd

Ben je een grote fan van Hardwell en wil je zijn gesigneerde boek hebben, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via onze Facebook-winactie maak je namelijk kans op een van de vijf exemplaren die wij uit mogen delen. Wat moet je doen? Like het Facebook-bericht en laat in de reacties weten waarom jij moet winnen.

PS: Win je het boek, dan mag je ook naar een van de twee signeersessies van Hardwell in Amsterdam of Breda op 28 en 29 november. Hier kun je vervolgens jouw gewonnen boek door de dj laten tekenen. Lukt het niet om zelf aanwezig te zijn bij een van deze twee bijeenkomsten? Geen probleem! Wij zorgen dat jouw boek gesigneerd wordt door Hardwell en bij jou bezorgd wordt.

 

I am signing my new photo book "2 Years As One" next week, exclusively in Amsterdam & my hometown Breda in Holland!

Een foto die is geplaatst door Hardwell (@hardwell) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws