Jägermeister geeft toffe trips naar Berlijn weg aan personen met unieke smaak

Jasper | 6 februari 2017
win

In jouw leven draait het vast voor een groot deel om smaak, want smaak bepaalt voor een groot deel wie je bent. Bij Jägermeister is het net zo, de unieke smaak is wereldberoemd en maakt de drank al vele jaren ongekend populair. Is jouw smaak ook zo uniek? Laat dat zien en tag jouw smaak op Instagram! Wie weet win je wel een volledig verzorgde reis naar Berlijn.

Net als Jägermeister moet ook jij het hebben van je smaak. Die is persoonlijk en misschien wel uitgesproken, net zoals de bekende Jägermeister-smaak met 56 unieke ingrediënten. Want hoe je het ook wendt of keert: ‘It’s a matter of taste’. 

Twisten

Over smaak valt niet te twisten. Waar de één happy wordt van een underground rave, blijft de ander liever bovengronds. Zo ook voor het Duitse drankmerk Jägermeister. Het drankje heeft, net als de wereld rondom Jägermeister, een unieke, karakteristieke smaak die door de één meer gewaardeerd zal worden dan door de ander. Dit vond het merk zo opvallend dat ze besloten hier hun nieuwe uitdagende campagne op te baseren. Smaken verschillen en dat is goed!

Om deze mooie nieuwe fles te vieren wil Jägermeister op hun beurt jouw smaak leren kennen! Wanneer je op Instagram een foto van jouw smaak tagged met de hashtag #matteroftaste word je onderdeel van de online galerij op Jägermeister.nl/matteroftaste en ding je automatisch mee om een vette trip te winnen naar Berlijn!

Fles

Jägermeister heeft de herkenbare fles ook een goede upgrade gegeven, wat onder andere te zien is aan de extra aangezette brede schouders van de fles. Hierdoor voelt de fles nog sterker en unieker, wat perfect past bij het bijzondere karakter van het merk. Daarnaast heeft de fles een meer high-end look gekregen door onder andere de nieuwe dop van de fles, waar de signature van Jägermeister’s uitvinder, Curt Mast, op afgebeeld staat. Je ziet op het label direct wat de kruidenlikeur zo uniek maakt, namelijk de 56 ingrediënten die Jägermeister bevat.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws