Win tickets voor Roger Sanchez presents Undr The Radr!

Gean | 1 april 2017
win

Undr The Radr

Gelanceerd in 2014, is het ‘Undr the Radr’ label. Het is niet alleen de thuisbasis van Sanchez zijn eigen producties en remixen, maar het label staat ook altijd open voor de geluiden van nieuwe talenten en gerenommeerde collega's. In de afgelopen 3 jaar hebben de label Night’s hele volksstammen doen verplaatsen in de VS, maar ook in van Mexico, Oman, Italië, Costa Rica, Spanje en vele andere warme bestemmingen heeft hij de clubs doen laten schudden op hun fundamenten.

Lees ook: Het New York's Warehouse gevoel in Amsterdam: Roger Sanchez presents Undr the Radr Night.

Roger Sanchez

De Amerikaanse legende, een van werelds grootste baanbrekende pioniers en productiefste house artiest allertijden komt naar Nederland gevlogen om jullie het oude rave gevoel te doen herleven met een New Yorks tintje in het Amsterdamse Warehouse op de Elementenstraat. Met meer dan 30 jaar ervaring in de house scene is Roger Sanchez meer dan klaar om de boel wakker te schudden en te laten zien aan de Dutchies hoe het moet.

Hoe kan je winnen?

Om te winnen hoef je alleen onder dit facebook-bericht aan te geven wie je mee wilt nemen en natuurlijk even het bericht liken. De winnaar wordt 14 april bekend gemaakt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws