#WinWeekend - Koningsdag Special!

Gean | 7 april 2017
win

Gratis festivals, producten of ander party's? Wij regelen het voor je! Om de week zetten wij speciaal voor jou de beste winacties op Partyscene en Freetix op een rijtje. Dit weekend maak je kans op de volgende feestjes.

Kingdance Festival

Eind april is het tijd voor de leukste feestdag van het jaar: Koningsdag! Een goede reden om maximaal uit je plaat te gaan en waar kan dat beter dan op Kingdance in Zwolle? Het is één van de grootste outdoor dancefestivals die we kennen op Koningsdag. Yellow Claw, Firebeatz, Adaro & Sub Sonik zijn er al helemaal klaar voor om hun beste platen te draaien! 

Wanneer? 27-4-2017

Waar? Grote Voort, Zwolle

Win hier je tickets!

Extra kans maken? Klik dan hier.

Kingsday with Mark Knight

Grammywinnaar en labeleigenaar van Toolroom Records, Mark Knight komt tijdens Koningsdag naar Nederland om jou een speciale avond te bezorgen in Panama Amsterdam. Niet voor niets staat deze held tweede op Beatport's 'Best verkopende artiest'!

Wanneer? 27-4-2017

Waar? Panama Amsterdam

Win hier je tickets!

Kroon Festival

Kroon Festival is terug! Ook dit jaar is het Festival op Koningsdag terug te vinden aan de voet van de Erasmusbrug. Net als voorgaande edities belooft het weer een mooi feest te worden met de beste house/deephouse DJ's van eigen bodem. Dit jaar met o.a. Buurman & Buurman, De Sluwe Vos, Benny Rodrigues & Wouter S.

Wanneer? 27-4-2017

Waar? Willemsplein Rotterdam

Win hier je tickets!

Oranjebloesem 2017

Weg van de dagjesmensen, uitzicht over het IJmeer, en de beste eigenzinnige artiesten? Âme, Bicep, Michael Mayer, Beesmunt Soundsystem, Dekmanstel Soundsystem en nog veel maar verzorgen speciaal voor jou de lekkerste beats op een heerlijke locatie aan het Amsterdamse water!

Wanneer? 27-4-2017

Waar? Blijburg aan Zee, Amsterdam

Win hier je tickets!

S'Oranje Kingsday Festival

Na tien uitverkochte edities pakken we deze Koningsdag extra groot uit! Met drie dikke stages, de beste dj’s, kleurrijk entertainment en de lekkerste beats zal Rotterdam en omgeving op zijn grondvesten trillen. De grote headliner is niemand minder dan Afrojack.

Wanneer? 27-4-2017

Waar? Plein 1940, Rotterdam

Win hier je tickets!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws