#WinWeekend

Gean | 21 april 2017
winGratis festivals, producten of ander party's? Wij regelen het voor je! Om de week zetten wij speciaal voor jou de beste winacties op Partyscene en Freetix voor jou op een rijtje. Dit weekend maak je kans op:

Nassau Festival

Op Koningsdag 2017 strijkt Nassau Festival voor het tweede jaar neer op het monumentale Olympisch Gebied in Amsterdam. STRAF_WERK, Reaktor en De Sluwe Vos keren terug als stagehosts met een geheel eigen karakter en sound. Ter aanvulling host het Spaanse elrow dit jaar ook een stage. Met een mix van gevestigde en opkomende artiesten halen zij samen het beste van house en techno naar Amsterdam.

Wanneer? 27 april 2017
Waar? Olympisch gebied, Amsterdam

Win hier je tickets!

Sonus Festival

Van 20 t/m 24 augustus bezoeken duizenden muziekliefhebbers en zonaanbidders voor de vijfde keer het Sonus Festival op het Kroatische eiland Pag aan het bekende Zrce Beach. Prachtige stranden, een kraakheldere zee en een intens nachtleven. Het eiland is de perfecte setting voor een strandvakantie en een internationaal festival. We selecteerden mooie partylocaties met clubs zoals Aquarius, Kalypso en Papaya. Voor diegenen die liever gaan voor een exclusieve sfeer bieden wij ook de mogelijkheid om te feesten op de dagelijkse Sonus-boot-parties. Of het nu in een club (op het strand) of op een boot is, overdag of 's nachts. Eén ding staat vast: house en techno op zijn best! In totaal staan er meer dan 70 artiesten geprogrammeerd.

Wanneer? 20, 21, 22, 23 & 25 Augustus
Waar? Pag Island, Kroatië

Win hier je tickets!

Summerpark Festival

Na het succesvolle en de zonovergoten eerste editie van Summerpark Festival ligt en tweede editie voor de hand.  En hoe! Summerpark Festival verhuist namelijk naar één van Nederlands mooiste festivallocaties: het Almere Strand. Deze sfeervolle plek, gelegen aan het IJmeer, zorgt voor het ultieme zomerfestival dankzij de mix van water, bomen en een prachtig strand. 

Wanneer? 2 juli 2017

Waar? Almere Strand

Win hier je tickets!

Festifoort Festival

Deze zomer vindt zaterdag 8 juli de vierde editie plaats van Festifoort Festival op het evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort. Na het daverende succes in 2016 wordt deze lijn ook dit jaar doorgezet. Wel krijgt het festival wel een nieuw en fris laagje verf. Festifoort heeft net als alle andere jaren 3 stages, namelijk de mainstage, House4Pleasure en On9ekend.

Wanneer? 8 juli 2017
Waar? Mijnbouwweg, Amersfoort

Win hier je tickets!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws