Win tickets voor deze feesten tijdens #WinWeekend

Gean | 5 mei 2017
win

Gratis festivals, producten of ander party's? Wij regelen het voor je! Om de week zetten wij speciaal voor jou de beste winacties op Partyscene en Freetix op een rijtje. Dit weekend maak je kans op de volgende feesten. 

Pinkstereo Festival

Pinksterweekend vier je kéihard in Zwolle! Je kan genieten van de dikste house-artiesten op de Wijthmenerplas in Zwolle samen met Dirtcaps, Dyna, Tony Junior, Vato Gonzalez ft. MC Tjen, La Fuente, ChildsPlay, Girls Love DJs, Darkraver vs. Outsiders, Bougenvilla, Roulsen en MC Boogshe

Wanneer? 3 juni 2017
Waar? Wijthmenerplas, Zwolle

Win hier je tickets! Extra kans maken? Klik dan hier

RAWdefiniton

Pinksterweekend vier je kéihard in Zwolle bij RAWdefinition (voor de meeste beter bekend als Pinkstereo Festival dag 2). Je kan genieten van de dikste hardstyle-artiesten op een van de mooiste recreatieplassen van Nederland: de Wijthmenerplas in Zwolle! Sub Sonik, RVAGE, Warface, Crypsis, Jack of Sound, Promo, Delete, N-Vitral, D-Sturb, Act of Rage, Chain Reaction, High Voltage, Artifact, X-Pander, Enemy Contact & MC Nolz zijn er al helemaal klaar voor! Jij ook?

Wanneer? 4 juni 2017
Waar? Wijthmenerplas, Zwolle

Win hier je tickets! Extra kans maken? Klik dan hier.

Op Dreef Festival

Op Dreef Festival is jarig en dat gaan we dit jaar vieren! Maar liefst vijf jaar geleden vond de allereerste editie plaats. Nu, een aantal jaren verder, viert het gegroeide maar nog steeds knusse festival zijn vijfjarige bestaan. Dit 'uit de hand gelopen tuinfeestje' staat voor kleinschaligheid, sfeer, kwalitatief goed eten maar vooral heerlijke muziek. Feest mee en zorg dat je lekker op dreef bent op 17 juni aan de Kop van Hatenboer.

Wanneer? 17 juni 2017
Waar? Hatenboer, Roermond

Win hier je tickets!

We Love Freeystyle

Tijdens de 4-daagse zomerfeesten in Nijmegen mag deze We Love Freestyle niet ontbreken. Een super gezellige editie van We Love Freestyle in poppodium Doornroosje te Nijmegen. Op deze zondag kun jij weer genieten van beste freestyle-beats!

Niemand minder dan de enige echte Noize Suppressor​ komt tijdens deze nieuwe frisse editie van “WE LOVE FREESTYLE” voorzien van de broodnodige beats en BPM’s. Maar ook The Darkraver draait er niet om heen deze editie. Zijn combinatie van verschillende stijlen (old school, early-rave, hardstyle etc.) maakt hem een graag geziene gast op menig festival en party.

Wanneer? 16 juli 2017
Waar? Doornroosje, Nijmegen

Win hier je tickets!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws