WIN Limited Edition Kris Kross Amsterdam Bomberjack + 2 TICKETS voor Kris Kross Part 18!

Gean | 20 juli 2017
win

Dj-trio Kris Kross Amsterdam zit niet stil. Op 9 september organiseren de mannen alweer de achttiende editie van hun eigen feest in de Amsterdamse Marktkantine. Bovendien is hun populaire merchandise-lijn flink uitgebreid en hosten ze deze zomer een eigen stage op Mysteryland en A Day At The Park.

Kris Kross Part 18

Na het festivalseizoen staat Kris Kross Part 18 voor de deur op 9 september. Na maar liefst zeventien eerder compleet uitverkocht edities en diverse omzwervingen keert het trio terug naar De Marktkantine in Amsterdam voor een avond vol oldskool hits. De line-up van de twee stages wordt binnenkort bekendgemaakt en de voorverkoop paylogic.­nlis vandaag gestart.

Kris Kross Amsterdam Merchandise

Kris Kross Amsterdam heeft de huidige merchandise-lijn flink uitgebreid met veel nieuwe items voor hun fans. Naast de bekende zwarte jassen, truien en T-shirts met het KKA-logo is de lijn aangevuld met onder meer een limited edition 'Seventeen' bomberjack met gouden KKA-logo. De nieuwe merchandise is beschikbaar via de site van Kris Kross Amsterdam.

Hoe kan je winnen?

Om te winnen hoef je alleen maar bij dit bericht op Facebook op de like butten drukken en ons even laten weten in de comments waarom jij moet winnen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws