WIN 2 tickets voor Ibiza Sensations!

Sanne van de Wijngaard | 1 februari 2018
win

WIN 2 tickets voor Ibiza Sensations! Heb jij zin in die lekkere Ibiza vibe: strand, zon, lekkere deephouse, heerlijk eten en dito drankje?🌴☀️ Like dan dit bericht op onze Facebook en laat in de comments weten waarom jij hier bij wilt zijn! 

MEEDOEN KAN HIER!

Het welbekende concept Ibiza Sensations komt naar Nederland en heeft de Amsterdamse Supperclub Cruise uitgekozen voor de hosting van haar stijlvolle event. Op donderdagavond 22 februari zal de eerste editie plaatsvinden.
Met het thema Wine, Dine & Shine wordt ingezet op een chique en toch casual avondje uit. Geen nachtwerk, maar een heerlijk diner, een goed glas wijn en als dessert een exclusieve party met niemand minder dan Luis Villar, het gezicht van Ibiza Sensations.

Het lijkt wellicht een elitair evenement, maar Ibiza Sensations is simpelweg gericht op de fijnproevers van het leven. De luxueuze vibe die iedereen zichzelf wèl gunt op Ibiza….waarom zou dat in Nederland niet kunnen? Verras je partner bijvoorbeeld met een heerlijk avondje uit of kom vanuit je werk met die leuke collega naar de prestigieuze Supperclub Cruise! Naast het treffen van gelijkgestemden is het ook een leuke mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Geniet met bravoure van jouw vrije avond of beleef de pre weekendborrel eens op een originelere manier. Deze allure gaat je vast en zeker bevallen.

Diner
De diners wijzigen uiteraard per editie. De kick-off zal volledig in het teken van Ibiza staan. Beachfood! Grote platters met Sushi en andere lekkernijen. Uiteraard worden er passende wijnen geserveerd. De Supperclub Cruise kent twee prachtige dinerzalen. Tijdens het boeken van je ticket kun je aangeven in welke zaal je graag wilt dineren. Kies voor de ruimtelijke sfeer van “Bar Noir” dat uitzicht geeft over Amsterdam. De tweede optie is “La Salle Neige”. Deze dinerzaal kent een warmer en intiemere ambiance.

Wine&Shine
Heb je alleen behoefte aan een paar uurtjes Wine&Shine? Dan kun je altijd kiezen voor het Wine&Shine ticket. Na 21.00 wordt er in beide zalen gefeest. Niet de hele nacht, maar tot 01.00. “Bar Noir” kenmerkt zich door een ontspannen sound, voornamelijk Deephouse georiënteerd en gehost door resident Dubyard. In “La Salle Neige” zal het er wat meer groovy zijn. Hier draait Luis Villar, zijn typerende tech house. De kenners weten precies waar zijn sets toe leiden!

Tickets &  Belangrijke Info
Lijkt het jou ook geweldig om Ibiza Sensations in Amsterdam bij te wonen? Koop je tickets hier !
Dine, Wine & Shine: € 58,50 De juiste keus wanneer je lekker ontspannen wilt dineren voordat je jezelf op de dansvloer begeeft.

Let op: dinergasten worden verzocht tussen 18.30 en 19.00uur aan boord te zijn !! Tijdens het diner zal de Cruise om 19.30uur vertrekken en omstreeks 20.30uur weer aanmeren om nieuwe gasten op te pikken.
Wine&Shine (vanaf 21.00 tot 01.00) €18,50 Geef je ook op voor het membership wat binnenkort zeer exclusief is !! http://www.ibizasensations.nl/#membership

Dresscode: Casual Chique!
Opstapadres Supperclub Cruise: De Ruyterkade  Pier 14, 1011AA Amsterdam ( Achter het AMS CS )
Meer info & tickets op: http://www.ibizasensations.nl/
Facebook: www.facebook.com/ibizasensationsnl/
Event link : https://www.facebook.com/events/848346685347494/

MEEDOEN KAN HIER!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws