WIN! VIP Parkpop tickets en Saturday Night vrijkaarten

Partyscene Redactie | 19 juni 2018
win

 

Parkpop 2018

Aanstaand weekend in het Zuiderpark Den Haag: Parkpop 2018. Via Freetix is het, naast twee vrijkaartjes voor Parkpop Saturday Night, ook mogelijk twee VIP-tickets te winnen voor het grote festival op zondag. Inschrijven op één van de twee acties; klikken en klaar is Kees. Ben jij één van de gelukkigen, dan ontvang je een tweetal VIP-tickets - of Saturday Night vrijkaartjes - in de mailbox.

Saturday Night

De zaterdag voor het festival vindt het gloednieuwe Parkpop Saturday Night plaats. Maak je op voor een avond vol hits uit de laatste decennia. Grote namen uit binnen- en buitenland, nieuwe acts en wereldwijd bejubelde tribute bands staan samen garant voor een swingende, zwoele zomeravond in het Haagse Zuiderpark. Met Kim Wilde en Clouseau zijn de eerste namen inmiddels bekend. Houd de line-up in de gaten voor meer knallers! Via Freetix maak je kans op twee Saturday Night tickets.

LEES OOK: WIN 2 weekender tickets voor We Are Electric 2018!

Zondag

Festival liefhebbers opgelet! Beleef nu een weekend lang de ultieme sfeer van Parkpop: het grootste gratis popfestival van Nederland! Op zondag 24 juni transformeert het Haagse Zuiderpark tot een intiem festivalterrein waar je volop kunt genieten van meer dan 30 nationale en internationale top acts, verdeelt over 6 verschillende podia. Waaronder het Haags podium met alleen het beste wat Den Haag te bieden heeft.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws